เว็บบอร์ดโซล่าเซลล์ไทยแลนด์ โซล่าปั้ม โซล่ารูฟท็อป Solar cell กังหันลมผลิตไฟฟ้า  พลังงานแสงอาทิตย์ พลังงานลม

โรงไฟฟ้าโซล่าเซลล์ลอยน้ำ 40 MV Huainan China

0 สมาชิก และ 1 บุคคลทั่วไป กำลังดูหัวข้อนี้

mrkai999

  • อ.ไก่ วิรัตน์ @mrkai999
  • *****
  • 847
  • 5
    • ดูรายละเอียด
    • สัมมนาไทยแลนด์.com
โรงไฟฟ้าโซล่าเซลล์ลอยน้ำ 40 MV Huainan China
« เมื่อ: มิถุนายน 04, 2017, 10:04:55 PM »


โรงไฟฟ้าพลังงานแสงอาทิตย์ที่ใหญ่ที่สุดในโลกกำลังออนไลน์อยู่ในประเทศจีน สร้างขึ้นโดย Sungrow ซึ่งเป็นผู้จัดจำหน่ายระบบ PV Inverter ซึ่งเป็นโรงงานขนาด 40MW ขณะนี้ลอยตัวอยู่ในน้ำลึกประมาณ 4 ถึง 10 เมตรและเชื่อมโยงกับ Huainan, China's grid

ตำแหน่งนี้ได้รับการคัดเลือกมาเป็นส่วนใหญ่เพราะพื้นที่เดิมเคยเป็นที่ตั้งของการทำเหมืองถ่านหินและส่งผลให้น้ำมีอยู่ในปัจจุบันและไม่มีประโยชน์อะไรมากนัก

ทะเลสาบที่เกิดขึ้นเฉพาะหลังจากหลายปีของการทำเหมืองแร่ที่ดินโดยรอบยุบและสร้างช่องที่เต็มไปด้วยน้ำฝน

โรงไฟฟ้าพลังงานแสงอาทิตย์แบบลอยตัวเป็นข้อได้เปรียบเนื่องจากใช้น้ำและดินที่ไม่ใช้ประโยชน์เป็นอย่างอื่นและน้ำจะเย็นตัวตามระบบและอุณหภูมิโดยรอบช่วยปรับปรุงการผลิตและลดความเสียหายในระยะยาวจากความร้อน

พวกเขายังหลีกเลี่ยงการใช้พื้นที่ในเขตที่มีประชากรหนาแน่นซึ่งเป็นปัญหาโดยเฉพาะอย่างยิ่งในประเทศจีน ปัจจุบันประเทศนี้มีบ้านเกิดขึ้นมากกว่า 100 เมืองที่มีประชากรอย่างน้อยหนึ่งล้านคน

ในที่สุดอาร์เรย์ PV แบบลอยตัวที่ปรับแต่งให้ทำงานได้อย่างมีประสิทธิภาพแม้จะมีระดับความชื้นสูงขึ้นป้องกันการระเหยของน้ำจืด

แม้ว่าจะเป็นหนึ่งในผู้กระทำความผิดที่เลวร้ายที่สุดในโลกในด้านการปล่อยก๊าซคาร์บอนและการเปลี่ยนแปลงสภาพภูมิอากาศจีนได้หันหน้าไปอย่างจริงจัง

ตอนนี้ได้กลายเป็นผู้นำระดับโลกในการนำพลังงานทดแทนมาใช้ในการแสวงหาแนวทางที่จะนำไปสู่อนาคตที่เป็นมิตรกับสิ่งแวดล้อมและยั่งยืนมากยิ่งขึ้น

การอุทิศนี้เป็นสิ่งที่แต่ละประเทศจำเป็นต้องกระทำ เมื่อการเปลี่ยนแปลงสภาพภูมิอากาศดำเนินต่อไปเราจะเห็นแนวโน้มและการเปลี่ยนแปลงที่เป็นลบ ในช่วง 3 ปีที่ผ่านมามีการบันทึกอุณหภูมิทั้งหมดที่น่ากลัว

อนาคตของมนุษยชาติจะเชื่อมโยงโดยตรงกับอนาคตของพลังงานทดแทน

โชคดีที่นวัตกรรมเช่นโรงงานผลิตพลังงานแสงอาทิตย์แบบลอยตัวพิสูจน์ได้ว่ามีวิธีเกือบจะไม่มีที่สิ้นสุดในการแก้ปัญหาด้วยวิธีที่เป็นประโยชน์และเป็นประโยชน์

The world's largest floating solar power plant is now online in China. Built by Sungrow, a supplier of PV inverter systems, the 40MW plant is now afloat in water 4 to 10 metres deep, and successfully linked to Huainan, China's grid.

The placement was chosen in large part because the area was previously the location of coal mining operations, and as a result, the water there is now mineralised and mostly useless.

The lake itself was only formed after years of mining operations, the surrounding land collapsed and created a cavity that was filled with rainwater.

Floating solar plants are advantageous because they put otherwise useless water and land to good use, and the water naturally cools the system and the ambient temperatures, improving generation and limiting long-term damage from heat.

They also avoid taking up space in densely populated regions, which is especially an issue in China; the country is currently home to more than 100 cities with populations of at least one million people each.

Finally, the floating PV arrays, customised to work efficiently despite higher levels of humidity, prevent the evaporation of fresh water.

Although it was once among the worst offenders worldwide in the realm of carbon emissions and climate change, China has turned the page in a serious way.

Now, it has become a world leader in the adoption of renewables in its quest to lead the way toward a greener, more sustainable future.

This kind of dedication is what each country needs to commit to. As climate change progresses, we continue to see negative trends and changes; the last three years have all set horrifying temperature records.

The future of humanity is directly tied to the future of renewables.

Fortunately, innovations like the floating solar plant prove that there are almost endless ways to approach the problem in a practical, effective way.

https://futurism.com/the-worlds-largest-floating-solar-plant-is-finally-online/
รวมข่าว สัมมนาฟรี โซล่าเซลล์  อบรมฟรี โซล่าเซลล์
สัมมนาไทยแลนด์.com
(at)mrkai999
www.youtube.com/user/mrkai999
สอบถาม https://www.facebook.com/wirat.solarcell
Mrkai999 Academy
Line
(at)fsh9278q

สมัคร สัมมนาฟรี กล้องวงจรปิด
https://page.line.me/fsh9278q